Leuk dat je hier komt lezen.

dinsdag 29 maart 2011

Casper sr onderzoek....

Vandaag was het zo ver en kreeg Casper een hartkatheterisatie om te kijken waar zijn klachten vandaan komen. Vanmorgen gingen we om kwart over acht naar het ziekenhuis. En daar zagen we de mooie nieuwe ingang en het schitterende restaurant. Was even zoeken naar waar hij heen moest maar een vriendelijke mijnheer wees ons de weg.
En zo kwam hij op de dag opname. Daar moesten de nodige voorbereidingen worden getroffen en om tien uur was hij aan de beurt. Ik ben toen naar beneden gegaan om in dat mooie restaurant te gaan zitten wachten in een lekkere luie stoel met een kop latte machiato en een tijdschrift er bij. En mijn haakwerkje. Dus ik verveelde me niet. Werd ook nog gebeld door bezorgde dochters maar ik kon ze nog niets vertellen.
Om kwart voor elf was Casper weer op zaal en kon ik er weer bij.
En gelukkig is er nu gevonden waar hij de klachten van heeft. En dat was een enorme opluchting. Hij heeft een vernauwing in zijn linker kransslagader. En dat zullen ze gaan verhelpen met het plaatsen van een stent. Maar eerst moet hij hier van bij komen en dan over veertien dagen hoort hij meer van de cardioloog. We blijven het vreemd vinden dat er een vernauwing zit omdat hij nog nooit een hoog cholesterol heeft gehad. Dat is bij hem altijd goed. Dus waar komt het dan vandaan zou je zeggen?
Maar dat zullen we dan wel vragen aan de arts. We hopen dat hij snel aan de beurt is dat hij daarna weer de oude kan worden.
Al met al een vermoeiend dagje ook al doe je niet veel.....

2 opmerkingen:

Arike zei

Was idd er spannend maar nu weten we wat er is en hopen we dat hij snel verder behandeld kan worden. Zodat hij idd snel weer opknapt en de oude weer word. We mogen het allemaal in Gods handen leggen en tot hem bidden dat het weer goed komt.
beterschap papa. Dikke kus van ons allemaal
Arike

Joke Vermanen zei

En nu maar hopen dat Papa snel geopereerd kan worden. Beterschap!