Leuk dat je hier komt lezen.

zaterdag 12 maart 2011

Heerlijke lente dag!

Vandaag was het een heerlijke lentedag. En die gingen we vieren door met elkaar naar meiendel te gaan! Dat was lang geleden. En we hadden er zin in. Behalve Joke want die melde zich ziek....acccccccch. Hoop dat ze snel weer beter is.
Maar we reden eerst langs de smitjes en daarvandaan richting Zoetermeer om @nneke op te halen. Die ook wel mee wilde.
En op naar Wassenaar. Alleen we wisten dus niet meer precies hoe we vroeger ook altijd alweer reden....dus we gingen maar richting Wassenaar en vandaar zouden we verder gaan kijken. Alleen hadden we dus op een gegeven moment niet Meijendel in ons hoofd maar gewoon Wassenaarseslag! Dat is wel iets anders. En daar kwamen we ook gewoon. Dus toen maar daar uitgestapt en lekker met zijn allen naar het strand gelopen. Het waaide niet, er scheen een lekker zonnetje en het was Lente!
Dachten de jongens ook want die vlogen het water in. Met schoenen en al.
Hannah moest nog even wennen, want het is best eng, die zee. En je wordt er nat en vies van, vooral als er zand bij is. Maar uiteindelijk wilde ze net als de jongens haar schoenen ook wel uit en haar broek omhoog.
Matthias liep de hele tijd: ooooooma isse en dan wees hij met zijn vingertje. Ook hij had het reuze naar zijn zin.
Om te laten zien hoe mooi ze het vonden hier dan even een foto
Het was heerlijk en we zijn nu lekker rozig van de zee, en zon. Straks lekker vroeg ons bed in......

1 opmerking:

Arike zei

Nou het was erg gezellig en heel erg leuk. Dat we verkeerd reden ja ach uiteindelijk was het toch erg leuk en hadden we het allemaal naar ons zin.
Groetjes en dikke kus van ons allemaal de Smitjes