Leuk dat je hier komt lezen.

zondag 1 mei 2011

Hoe het nu gaat,

Vandaag is het zondag en morgen is het de dag dat Casper weer een onderzoek krijgt. Hij heeft dus na het plaatsen van de stent geen enkel verbetering gehad. Het is alleen maar slechter gegaan. Hij voelt zich nu goed en is blij dat hij morgen dat onderzoek krijgt. Hopelijk komt daar wat uit. En anders hoop ik dat hij een nieuw hartkatheterisatie krijgt om te kijken of de stent wel goed zit.
We zijn namelijk terug geweest bij de Cardio en die vertelde dat het soms wel voor komt maar dat ze daar voor eerst niet van uit gaan. Maar we hoorden al dat het bij een neef van mij ook niet goed was gegaan en dat die afgelopen week een nieuwe geplaatst kreeg. Je weet niet wat je moet hopen, maar in ieder geval dat er wat gevonden wordt. Dus hopelijk morgen weer mee.
De afgelopen dagen is het druk geweest met verjaardagen. Eerst Hannah die drie jaar werd en vreselijk werd verwend. Ook gelijk al een stuk groter lijkt. Maar toch nog zo een lekker klein dametje is.
En daarna Timo onze oudste kleinkind die al weer acht werd. Al weer groot aan het worden maar toch qua formaat nog maar een klein opdondertje.
En dan Freddy al weer 29 jaar. Sjonge wat worden ze OUUUUUUUUUUD! haha.
Ja, het gaat gewoon door. Dat is op zich niet erg alleen betekend dat, dat wij dus ook ouder worden.....
We hebben al weer een aantal weken mooi weer. Lekker zonnig en soms zelfs al te warm. Beetje vreemd was dat wel voor deze tijd van het jaar. Nu maar hopen dat we niet al het mooie weer in April hebben versnoept.

1 opmerking:

Joke Vermanen zei

Ja zeg... natuurlijk worden jullie ook ouder, als wij ouder worden.
Zou wel raar zijn als jullie altijd twintigers blijven he ;)
Succes vandaag papa! We zullen voor u bidden.
Liefs Joke