Leuk dat je hier komt lezen.

zaterdag 21 mei 2011

Cardioloog.

Eindelijk konden we naar de Cardioloog voor de uitslag van het onderzoek wat er bij Casper is gedaan. Nu, dat was enerzijds een teleurstelling maar anderzijds wel een opluchting. Er is dus niets mis met zijn hart. De benauwdheid en pijn die hij heeft komen daar niet vandaan. Wel is hij ondertussen al volgegooid met allerlei pillen.....maar zo werken reguliere artsen! Als ze iets niet weten: stop er een pil in en wie weet gaat het werken. Ohw , je krijgt last van de bijwerkingen? Nou, daar hebben we dan wel een andere pil voor. Werkt het toch niet? Ach, we proberen er nog eentje bij...Maar goed, nu moet Casper eerst twee weken een maagzuur onderdrukker slikken om te kijken of zijn klachten beter worden (ahum) En zo niet dan moet hij stoppen met de simvastine! En kijken of het dan beter wordt! Ja duhhhhhh, die simvastine heeft hij pas gekregen nadat hij al veel klachten had en thuis zat omdat hij niets kan. Maar goed, op mijn aandringen gaf hij toe dat er allerlei oorzaken kunnen zijn voor Casper zijn klachten. En dat hij hem dan door gaat sturen naar de internist. Maar eerst moet Casper dit nog proberen!
Wat proberen? Hij is geen proefkonijn!
En we moesten vooral wachten........nu dat doen we dus niet.
Maandag gaan we een afspraak maken met de internist. En dan eentje die verstand heeft van vit B 12 te kort.
Aangezien hij veel klachten heeft die ik ook heb gehad toen het bij mij nog niet ontdekt was, kwam ik op het idee dat het bij Casper ook wel eens zo zou kunnen zijn. Dus op naar de internist.
En hopelijk weet hij wel meer.
Dus aan de ene kant is het jammer dat er niets uitgekomen is. En blijkt de vernauwing gewoon een toevals treffer geweest te zijn.
Maar aan de andere kant is het wel geruststellend dat er niets met zijn hart aan de hand is.
Alleen blijven we nu dus zitten met een grote vraag: WAT DAN WEL?

1 opmerking: