Leuk dat je hier komt lezen.

donderdag 14 april 2011

Stent geplaatst.

Vandaag is dus de stent geplaatst bij Casper. Hij moest om half één in het ziekenhuis zijn. En daar ging het dus al fout want het moest half twee zijn!
Toen moesten we lang wachten voor hij aan de beurt was. Ik ben uiteindelijk om half drie weggegaan want hij was erg moe en wilde eigenlijk wel slapen.
Om half vijf was hij dus aan de beurt. En met veertig minuten was het al weer klaar.
Er is een stent in geplaatst van 3 mm doorsnee en 18 mm lang. Hij werd om zes uur naar de zaal gereden en daar ben ik toen heen gegaan.
Toen ik daar aankwam waren zijn gordijnen dicht en waren ze druk in de weer met hem, hij had namelijk een nabloeding gekregen.
Ze hadden nu in plaats van een drukverband een soort stopje op het gat gedaan waardoor ze de behandeling hadden gedaan. Maar dat bleek dus niet goed genoeg. Want hij ging na bloeden en ze moesten zijn slagader dicht houden tot de arts er wel een druk verband om had gedaan. Nu moet hij weer wat langer plat blijven liggen.
Maar het viel hem tegen, hij had nog steeds erge druk op de borst en pijn. Ook zijn been en lies deden behoorlijk zeer. Ze hebben het via zijn rechterbeen gedaan waar dus nog een enorme bloeduistorting zat. Die inmiddels weer een dikke bobbel is geworden. Dat konden ze nu al weer voelen. Maar je begrijpt dat als ze via een blauwe plek moeten gaan werken dat dat dus niet prettig is.
Hopelijk gaat hij zich morgen wel beter voelen. Ik ben tot kwart voor acht op bezoek geweest maar hij wilde toch proberen te slapen dus ben ik naar huis gegaan.
Kan hij draaien en rustig bewegen wat hij wil.
God dankbaar dat hij hem tot hiertoe heeft geholpen, vertrouwend dat Hij dat verder ook zal doen sluit ik weer af.

1 opmerking:

Joke Vermanen zei

Dankbaar inderdaad dat God met ons allen was maar vooral bij Papa vandaag.
We bidden om genezing en succes van de operatie.