Leuk dat je hier komt lezen.

zaterdag 26 juni 2010

Joepie,

Jullie snappen wel dat wij inmiddels al weer thuis zijn. En al weer een week gewerkt. We hebben ook toen we thuis waren gelijk maar de vouwwagen kant en klaar gemaakt. Zodat we dat niet meer hoeven te doen als we weer op vakantie gaan. Dus die kunnen we straks zo uit de stalling halen en achter de auto hangen en rijden maar.
Gisteren met Joepie naar de dierenarts geweest. Ik vond ze nogal mager. Maar de DA was er juist reuze blij mee en ze woog precies goed. 3,2 kilo.
Ze kreeg een prik en ze keek haar nog even na. Ik heb een pipetje vlooien en teken druppels mee gekregen voor als we op vakantie zijn.
Ze was van de injectie er sloom en lusteloos. Kwam zelfs niet naar de deur toen wij weer terug kwamen van weggeweest.... Moest haar gaan zoeken en ze lag dus in het holletje van de krabpaal al waar ze ook gewoon bleef liggen. Maar vandaag gaat het weer goed.
Ze is weer ondeugend en wil maar naar buiten. Maar dat wil ik even niet, want ze is deze week onder een fiets gekomen toen ze niet goed naar links en rechts keek met oversteken. Domme domme poes..... Gelukkig had de man die haar aanreed niets en Joepie ook niet. Behalve smeer aan haar poten.
Dus ook weer goed afgelopen.

Geen opmerkingen: